Skab klarhed i livet

Første gang jeg læste om numerologi synes jeg virkelig, at det var noget pjat – at tænke sig, at mennesker valgte at skifte navn, hvad troede de egentlig at det ville gøre for dem. Jeg kan husker, at der var én, som var med i et tv-program om et huskøb og jeg kan huske, at han sagde, at han gerne ville købe huset, men kun hvis han kunne få ændret husnummeret. Jeg kan huske at jeg tænkte – ej helt ærligt, tag dig lige sammen.🤦‍♀️

Så ja jeg var rigtig skeptisk – lige som så mange andre er!

Da jeg første gang var hos en numerolog, blev jeg virkelig overrasket over, hvor meget hun kunne fortælle om mig og om, hvordan jeg havde haft det som barn og hvilke mønstre og udfordringer jeg havde. Jeg var virkelig sådan helt WOW 😱 – det her er vildt. Jeg var blæst bagover. Det var virkelig øjenåbende. Det ramte mig virkelig.

Det var dog først langt senere og efter jeg havde været igennem en masse andre spirituelle oplevelser, hvor jeg ledte efter mit livsformål. Alle sammen, hver og én, fortalte, at jeg skulle mærke efter inden i mig om, hvad jeg gerne ville bruge mit liv på. Det var rigtig svært, da jeg på det tidspunkt ikke rigtig kunne mærke, hvad jeg gerne ville.

På et tidspunkt endte jeg hos én numerolog, som på en eller anden måde, fik det hele til at give mening. Jeg fik simpelthen åbnet op for, at jeg skulle være sådan en, som kan læse andre mennesker, via deres fødselsdag og navn og en der bruger sin intuition til at få fortalt sine klienter, hvad de har brug for at høre fra mig. Jeg har nu utallige gange hørt mine klienter sige, at jeg fik sat spot på lige præcis det, som fyldte i dem.

Det var dog ikke numerologen som fortalte mig, hvad jeg skulle arbejde med, men hun fik sat en masse tanker i gang og jeg kom så frem til, hvad jeg ønskede at bruge mig liv på.

Numerologien kan så meget mere end ”bare at skifte navn”. Der er så meget læring liggende i vores fødselsdag og så mange tal at læse i, så selvom jeg skriver om fx det at være født i januar, så er det kun et meget lille billede af, hvad numerologi kan sige om det enkelte menneske. Så hvis du ikke føler dig helt set i et tal, så skal du være klar over, at det ene tal kun er en brøkdel af det samlede billede.

Og tilbage til det med husnummeret – der er også nogle husnumre, som jeg absolut IKKE skal bo i!!

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *